Előfizetői tartalom

Nagy fordulat a Masterplastnál, Tibor Dávid elmondta, miben hibáztak

Kellemetlen meglepetéssel szolgált a befektetőknek csütörtökön megtartott éves tájékoztatóján a Masterplast. A bevétel-és eredményvárakozásait jelentősen lefelé módosította a menedzsment, idén éppen hogy csak nyereséges lehet a cég, az osztalékfizetést felfüggesztette a vállalat a következő két évre, és leépítésekbe kezdett. A Masterplast elnök-vezérigazgatójával, Tibor Dáviddal beszélgettünk az iparági kilátásokról, arról, hogyan változott a piac, mi hozhatja el a fellendülést, és hogy mit gondol a részvényárfolyam alakulásáról.

A tegnap lezajlott befektetői tájékoztatón frissítettétek eredményvárakozásaitokat, de a tavalyi eseménnyel ellentétben ezúttal nem szolgáltatok jó hírekkel a befektetőknek, jelentősen lefelé módosítottátok a következő évekre vonatkozó prognózisokat. Mi romlott el az elmúlt hónapokban? Az a stratégiai terv, amit a kibocsátás előtt ígértünk a befektetőknek, gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés