Előfizetői tartalom

Percek alatt szakadt be az Amazon árfolyama – Mi történt itt?

Portfolio
Tovább folytatódik a világ legnagyobb technológiai vállalatainak gyorsjelentési sorozata, a tegnapi piaczárás után az Amazonra került a sor, hogy publikálja a friss számokat. Ugyan a bevétel meghaladta az elemzői várakozásokat, a részvények a kezdeti felpattanás után hamar mínuszba fordultak, miután a menedzsment közölte, hogy a felhő üzletágban még tovább lassult a folyó negyedévben.

A Microsoft, az Alphabet, és a Meta után a világ legnagyobb online kiskereskedőjének számító Amazon is közzétette a legfrissebb számait. A cég bevétele 9 százalékkal 127,4 milliárd dollárra nőtt az első negyedévben, ami meghaladta az elemzők által várt 124,5 milliárd dollárt. Továbbra is dübörög az Amazon hirdetési részlege, amelynek bevétele 23 százalékkal, 9,51...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés