FONTOS Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír
 
Előfizetői tartalom

Hétfőtől lefeleződnek több tízezer hazai vállalkozás energiadíjai

Portfolio
A korábbi bejelentésnek megfelelően májustól a lakossági piaci ár szintjére, 165 forintról 70 forintra csökken az egyetemes szolgáltatásban ellátott mikrovállalkozások sávhatár feletti áramára. Egy másik kormánydöntés alapján május elsejétől az MVM Csoport kevesebb mint felére csökkenti Váltó fix tarifáit a gázszolgáltatásban mintegy 14 ezer, az áramellátásban közel 17 ezer nem lakossági ügyfele számára.

Tegnap este már beszámoltunk arról, hogy a kormány az összes rezsivédett céges áramár tarifa összegét lefelezte május 1-től. Most megérkezett az Energiaügyi Minisztérium erről szóló sajtóközleménye is, amelyből kiderül, hogy több tízezer hazai mikrovállalkozásnál az átlagfogyasztást meghaladó felhasználás esetén május elsejétől az áramár a lakossági piaci ár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés