Előfizetői tartalom

A végére kapaszkodott a Wall Street, de így is eséssel zárt

Portfolio
A reggeli nyitást követően hamar elfogyott a lendület az európai tőzsdéken, a magyar tőzsdén azonban kiváló volt a hangulat, elsősorban az OTP menetelésének köszönhetően. Számos friss makroadat érkezett ma, többek között az eurózóna áprilisi inflációs adata, amely azt mutattta, hogy fél év után elakadt az éves infláció csökkenése, és az áremelkedés mértéke kissé felülmúlta az elemzői várakozásokat. A nap második felében Amerikában negatív hangulat uralkodott, de végül "megúszták" 1 százalék körüli eséssel az indexek.

2023. május 02. 22:02 Megosztás A végére csak szépíteni sikerült A nap végére a Dow Jones kicsit visszakapaszkodott ugyan, de így is 367 pontos mínuszban zárt, ami 1,1%-kal volt alacsonyabb a hétfői értéknél. Az S&P-500 1,2%-kal, a Nasdaq pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés