Előfizetői tartalom

Budapesten bővít egy rolleres cég, újabb két kerületben jelennek meg

Portfolio
A sikeres terézvárosi, erzsébetvárosi és józsefvárosi bevezetés után május elejétől kezdődően két újabb nagy és népes budapesti kerületben is megkezdte működését a Whoosh. A mikromobilitási szolgáltatója közölte, hogy a rollereiket kizárólag az erre kijelölt parkolóhelyeken lehet leállítani, maximum 25 km/órás sebességgel lehet velük közlekedni, gyalogos övezetekben pedig automatikusan leállnak.

Ettől a héttől kezdődően fokozatosan Ferencvárosban (IX. kerület), valamint az Újlipótvárost, Angyalföldet és a Vizafogót magába foglaló XIII. kerületben is bérelhetők és a közlekedési eszközök. A Whoosh lakosságra vetített lefedettsége ezzel duplájára nőtt. A Lisszabon után második városként Budapesten elstartoló Whoosh a biztonság jegyében az alábbi feltételekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés