Előfizetői tartalom

Irgalmatlan összegeket emészt fel a digitalizáció - De már vannak rá EU-s források

Portfolio
Minden szektorban felgyorsultak a korábbi digitalizációs célok, a világ legnagyobb szoftvervállalatai irgalmatlan összegeket fektetnek a technológia fejlesztésébe, míg a felhasználói oldalon, minden nagy-, közép- és már kisvállalatnál is javában zajlik ezen újításoknak az átvétele. A digitalizáció megannyi előnye mellett a költségoldalról sem szabad elfeledkezni. A digitális transzformáció nem kevés pénzbe kerül, jó, hír, hogy a finanszírozására akár direkt EU-s források is rendelkezésre állnak.

Dr. Petri Bernadett, Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) ügyvezető igazgatója előadásában azt mutatta be, hogy a digitalizáció miként segíthet az EU elvárásrendszerének való megfelelésben, és így a közvetlen források megszerzésében. A mi célunk, hogy ösztönözzük a vállalkozásokat a közvetlen uniós források lehívására. A digitalizáció segítségével a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés