Előfizetői tartalom

"Le kell hozni a felhőt a földre" - Még mindig sok a kiaknázatlan lehetőség a cloud technológiákban

Portfolio
A Portfolio Digital Transformation 2023 konferenciájának III./A szekciójában a vállalatok felhőmigrációja kapta a főszerepet, de szó esett a blokklánc lehetőségeiről is. A panelbeszélgetés során a vállalatok felhőmigrációját érintő kihívásokról és a felhőszolgáltatások nyújtotta versenyelőnyökről Pataki Tünde, az Invitech ICT Services Kft. stratégiai és kiemelt ügyfelekért felelős vezetője; Balogh Péter, a Google Cloud területi vezetője; Bodnár Béla, a Shiwaforce vezérigazgatója és Buday Bence, a Wallis Asset Management transzformációs igazgatója beszélgettek.

Érett technológia a felhő, de nem sikerült mindenkinek felzárkózni Mádi Gábor, a Shiwa Force CIO-ja a felhőtechnológia múltját, jelenét és jövőjét mutatta be a közönségnek. A felhő már egy régi technológia, és jelentős hatással van a mindennapi életünkre. Három nagy játékos, a Google, a Microsoft és az Amazon termékei versenyeznek egymással, de korábban a hype-ciklus...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái