Előfizetői tartalom

Megszólaltak a cégvezérek: aki nem digitalizál, alulmarad a piacon

Portfolio
Nem szabad spórolni a kiberbiztonsági fejlesztéseken, az ilyen beruházások ugyan költségesnek tűnhetnek, de mindenképpen meg fognak térülni - derül ki a Digital Tranformation 2023 konferenciánk panelbeszélgetéséből, amelyen Gonda Gábor (Magyar Telekom), Kuhárszki András (OTP), Dr. Spaller Endre (Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség), Szabó Péter (Microsoft Magyarország) és Takács István (Bonafarm) ismertette az álláspontját.

Gonda Gábor (Magyar Telekom) szerint nagyon fontos, hogy a vállalkozások kitalálják a saját üzleti modelljüket, a digitális stratégiát alapvetően ehhez kell igazítani. A legnagyobb probléma ma ott van, hogy a legtöbb cég azt sem találta ki, hogy mit akar csinálni a következő néhány évben. A Covidnak az egyik pozitív hozománya az volt, hogy döntésre kényszerítette legtöbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés