Előfizetői tartalom

Bizonytalanság a tőzsdéken, nincs határozott irány

Portfolio
Bár az ázsiai piacok emelkedtek ma, az európai tőzsdéken inkább bizonytalanság látszott, és az USA-ban is csak az irányt keresik a vezető indexek. A héten a befektetők elsősorban a vállalati gyorsjelentésekre, a friss gazdasági adatokra és a Bank of England kamatdöntésére fognak figyelni. A briteknél egyébként nem volt kereskedés III. Károly király koronázása miatt. A hét a magyar piac szempontjából is kiemelten izgalmasnak ígérkezik, hiszen mind a négy hazai blue chip közzéteszi az első negyedéves számait.

2023. május 08. 22:01 Megosztás Az S&P 500 gyakorlatilag egész nap a stagnáláshoz közeli szinten volt, zárásra is csak 0,08%-os nyereséget ért el, míg a Nasdaq Composite 0,2%-kal emelkedett. A 30 részvényt tartalmazó Dow Jones ipari átlag 62 ponttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés