Előfizetői tartalom

A legjobban az egészségüket féltik a magyarok, de anyagilag egyáltalán nincsenek felkészülve a váratlan helyzetekre

Portfolio
A hazai felnőtt lakosság leginkább az életét, az egészségét félti és az anyagi biztonság, függetlenség megteremtését is azért tartja kiemelten fontosnak, hogy kezelni tudja a váratlan helyzeteket, ugyanakkor a Groupama Biztosító megbízásából készült országos reprezentatív kutatás eredményei azt mutatják, hogy a felkészülésben komoly hiányosságok vannak. Elméletben ugyan egyre többen vannak tisztában az öngondoskodás értelmével és jelentőségével, de a gyakorlatban még sok a tennivalójuk, hogy meg is teremtsék azt a biztonságot, ami segít a várható és a váratlan nehézségek leküzdésében.

Az életbiztosítások kapcsán az elmúlt egy évben újdonság, hogy az emberek olyan megtakarításokat keresnek, amely rugalmas, likvid, és jól kezelhető általa a jelenlegi gazdasági helyzet legnagyobb kihívása: az infláció - mutatta be a felmérés eredményeit a Groupama a sajtótájékoztatóján. A Groupama 1000 fős reprezentatív kutatásában az öngondoskodásról kérdezték...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái