Előfizetői tartalom

A legjobban az egészségüket féltik a magyarok, de anyagilag egyáltalán nincsenek felkészülve a váratlan helyzetekre

Portfolio
A hazai felnőtt lakosság leginkább az életét, az egészségét félti és az anyagi biztonság, függetlenség megteremtését is azért tartja kiemelten fontosnak, hogy kezelni tudja a váratlan helyzeteket, ugyanakkor a Groupama Biztosító megbízásából készült országos reprezentatív kutatás eredményei azt mutatják, hogy a felkészülésben komoly hiányosságok vannak. Elméletben ugyan egyre többen vannak tisztában az öngondoskodás értelmével és jelentőségével, de a gyakorlatban még sok a tennivalójuk, hogy meg is teremtsék azt a biztonságot, ami segít a várható és a váratlan nehézségek leküzdésében.

Az életbiztosítások kapcsán az elmúlt egy évben újdonság, hogy az emberek olyan megtakarításokat keresnek, amely rugalmas, likvid, és jól kezelhető általa a jelenlegi gazdasági helyzet legnagyobb kihívása: az infláció - mutatta be a felmérés eredményeit a Groupama a sajtótájékoztatóján. A Groupama 1000 fős reprezentatív kutatásában az öngondoskodásról kérdezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés