Előfizetői tartalom

Veszélyben a magyar otthonok: egyre drágább helyreállítani a jégeső okozta károkat

Portfolio
Megduplázódott az elmúlt öt évben a jégverésből eredő károk száma, az okozott anyagi kár mértéke pedig a sokszorosára emelkedett, a biztosító egyedül 2022-ben közel egymilliárd forintot fizetett ki emiatt. A szakértők szerint fontos a kármegelőzés, de mivel váratlanul lecsapó időjárási jelenségről van szó, a leghatékonyabb óvintézkedés a biztosítás - olvasható az Aegon közleményében.

A május végi, júniusi eleji viharos időszakban évről évre visszatérő szezonális jelenség a jégverés, a zivatarokkal ilyenkor együtt járó erős szél, villámlás és a rövid idő alatt lehulló intenzív eső mellett. A szélsőséges időjárás komoly károkat okoz az ingatlanokban és a szabadban hagyott vagyontárgyakban. Az évről-évre egyre intenzívebben tomboló viharok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés