Előfizetői tartalom

Romlik a hangulat a tőzsdéken, de nincs nagy dráma

Portfolio
Kiváró hangulat jellemezte ma a nemzetközi tőzsdéket az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos bizonytalanság, a vártnál gyengébb reggeli kínai makroadatok, valamint az amerikai kiskereskedelmi szektorból érkező rosszhírek közepette. Az európai tőzsdéken nem alakult ki határozott irány és a nap nagy részén a BUX is a tegnapi záróértéke környékén mozgott, délutánra azonban lefordult a magyar piac. Ami a tengerentúl tőzsdéket illeti, mérsékelten negatív hangulat uralkodott a kereskedés nagyobbik részében, majd a zárásra lejjebb kerültek a vezető indexek.

2023. május 16. 22:05 Megosztás Mínuszos zárás A zárásra felerősödött a negatív hangulat az amerikai tőzsdéken, így a Dow végül 1 százalékos mínuszban zárt, míg az S&P 500 0,6 százalékkal került lejjebb, a Nasdaq pedig 0,2 százalékot gyengült....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés