Előfizetői tartalom

Olyat közölt a Siemens, ami jó hír az egész világnak

Portfolio
Csupa jó hírekkel szolgált a Siemens ma reggeli negyedéves gyorsjelentésében, az ipari-technológiai konglomerátum az elemzői várakozásokat meghaladó bevételi számokat közölt a lezárt időszakra és a menedzsment megemelte az idei évre vonatkozó várakozásait. Ez már a második alkalom idén, hogy felfelé módosítja előrejelzéseit a cég, februárban a masszív rendelésállományra hivatkozva adott optimistább prognózisokat a vezetőség.

A március végén zárult negyedév főbb számai: 19,42 milliárd eurós nettó árbevételt könyvelt el a Siemens pénzügyi évének második negyedévében, ami 14 százalékos növekedés év/év alapon. Ez felülmúlta a piaci várakozásokat, az elemzők ugyanis 18,59 milliárd eurós bevételre számítottak a konszenzus alapján. A megrendelések 13 százalékkal nőttek, összehasonlítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés