Előfizetői tartalom

Kis mínuszban zárt Amerika az adósságplafon körüli aggodalmak mellett

Portfolio
Az amerikai adósságplafon megoldásával kapcsolatos piaci bizakodás oda vezetett pénteken, hogy a német DAX-index történelmi csúcsra ugrott a késő délutáni kereskedésben, de aztán piaczárás után jött a hír, hogy leálltak Amerikában a tárgyalások a témában, így az amerikai indexek mérsékelten süllyedtek. A kereskedés második felében ezen nem is tudtak szépíteni az amerikai indexek, így kis mínuszban zártak. Idehaza az OTP háromhavi csúcsra ért azon kormányzati üzenet mellett, hogy az extra adóterheket jövőre kivezethetik, a BUX-index pedig közel van az egyéves csúcsához.

2023. május 19. 22:27 Megosztás Kis mínuszban zárt Amerika az adósságplafon körüli aggodalmak mellett Az amerikai részvénypiaci kereskedés első szakasza még a bizakodás jegyében telt, de aztán jött a hír, hogy leálltak az adósságplafonnal kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés