Előfizetői tartalom

Kibuktak a boltok piszkos trükkjei, újabb és újabb cselekhez folyamodnak

Portfolio
Az online kiskereskedők küzdenek a magas visszaküldési arányok okozta jövedelmezőségi kihívásokkal, ezért olyan stratégiákat alkalmaznak, mint a visszaküldések felszámítása és a visszaküldések mennyiségének csökkentését célzó ösztönzők felajánlása. A kiskereskedők árképzési stratégiák, működési fejlesztések végrehajtásával és vásárlói ösztönzők elfogadásával igyekeznek enyhíteni a visszáru pénzügyi hatását és növelni a nyereségességet az e-kereskedelmi ágazatban.

Az online kiskereskedők számára jelentős kihívást jelentenek a visszatérítések, mivel hatással vannak a nyereségre, különösen az inflációs nyomás közepette. A kiskereskedők különböző stratégiákat alkalmaznak a visszaküldési arányok csökkentése érdekében, többek között díjat számítanak fel a visszaküldésért, ösztönzőket kínálnak a termékek megtartására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés