Előfizetői tartalom

Windows 10-et használsz? Jó hír érkezett

Portfolio
A Microsoft nemrég bejelentette, hogy a Windows 10 jelenlegi verziója lesz az utolsó és az operációs rendszer nem kap több frissítést. Ekkor azonban még nem volt világos, hogy a Windows 10 kap-e kisebb funkciófrissítéseket vagy a Microsoft mindössze biztonsági és hibajavító frissítésekre fogja korlátozni a jövőbeli ráncfelvarrásokat – írja a Ghacks.com.

A Microsoft a héten új frissítést tett közzé a Windows 10 release preview fejlesztői verziójához. Ez a frissítés két új, de kisebb funkcióváltozást tartalmazott. A Microsoft a frissítéssel megerősítette, hogy a Windows 10 a jövőben is kaphat majd új funkciókat. Bár az idei év folyamán, illetve az operációs rendszer hátralévő 29 hónapos támogatási ideje alatt nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés