Előfizetői tartalom

Magyarországon is véget vet a Netflix a jelszómegosztásnak, így működik az új rendszer

Portfolio
A Netflix többek között Magyarországon is levelet küld azon felhasználóknak, akik a háztartásukon kívül is megosztják a Netflix-fiókjukat, illetve annak jelszavát - derül ki a társaság 24.hu-nak küldött leveléből. A standard és a prémium előfizetők további 990 forintos havidíjért oszthatják meg a Netflix előfizetésüket a továbbiakban is.

A Netflix közleménye szerint hamarosan véget ér az az időszak, amikor a fiókadatainkat (e-mail cím és jelszó) másokkal megosztva a háztartásunkon kívül is használható volt egy előfizetés. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Netflix milyen módon ellenőrzi a profilmegosztást, illetve pontosan mi történik, ha a szolgáltató felderíti a jelszó megosztását, de felhívják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés