tiktok
Üzlet

Hatalmas újítást jelentett be a Tiktok

Portfolio
A Tiktok bevezet egy új chatbotot, a Takót, amely kezdetben a rövid formátumú videókra szakosodott platform Fülöp-szigeteki piacán indul majd el – írj a Cybernews.

A TikTok szerint a Tako célja, hogy segítsen a felhasználóknak "szórakoztató és inspiráló tartalmakat" felfedezni az alkalmazásban. A Tako jelenleg a korai tesztelési fázisban van, amelynek színhelyéül a Fülöp-szigetek szolgál. A Tiktok rendelkezik már egy generatív mesterséges intelligenciával, amellyel a felhasználók képeket generálhatnak a videós anyagaikhoz. Sokak szerint a Tako válasz a SnapChat My AI funkciójára, amelyet szintén a Microsoft által támogatott OpenAI ChatGPT-je hajt. A My AI-t a közösségi alkalmazás még februárban vezette be, egyelőre fizetős funkcióként.

A TikTok szerint a felhasználók rövid videókról beszélgethetnek a Takóval, aki segít nekik az új tartalmak felfedezésében. A ChatGPT-hez hasonlóan a TikTok az új AI-funkcióhoz elhelyezett egy figyelmeztető szöveget, amely szerint a Tako egy kísérleti chatbot, és a válaszai pontatlanok lehetnek.

A generatív chatbotokkal kapcsolatos adatvédelmi aggályok miatt a kínai tulajdonú vállalat biztonsági okokból felülvizsgálja a Tako csevegési előzményeit, és figyelmezteti a felhasználókat, hogy ne osszanak meg privát információkat a chatrobottal.

A Tiktok a hírek szerint több mesterséges intelligencia alkalmazással is kísérletezik. Áprilisban egyes amerikai hírügynökségek arról számoltak be, hogy a TikTok egy olyan mesterséges intelligenciát fejleszt, amely lehetőséget ad a felhasználóknak saját avatarok létrehozására. A kínai média pedig arról számolt be korábban, hogy a TikTok anyavállalata, a pekingi székhelyű ByteDance egy nagy nyelvi AI-modellen dolgozik. Meglepő részlet, hogy a ByteDance egészen idáig nem adta hozzá az AI-alapú funkciókat a TikTok kínai testvéralkalmazáshoz, a Douyinhez.

Címlapkép forrása: Getty Images

Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken
Fiatal nő befektetés számolás
Európai Tanács
olaj
koszovó
Szudán
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken