Előfizetői tartalom

Nem áll meg az AutoWallis, megint nagyot nőtt a cég

Portfolio
100 milliárd forint feletti első negyedéves árbevétellel és 11,5 forintos egy részvényre jutó eredménnyel zárta 2023 első negyedévét az AutoWallis - derült a cég frissen publikált első negyedéves gyorsjelentéséből. A csoport árbevétele ezzel 74, EBITA-ja 81, míg nettó nyeresége 156 százalékkal növekedett az első három hónapban az előző év azonos időszakához képest. A bővülés összetevői között organikus és akvizíciós tényezők egyaránt állnak.

Közzétette első negyedéves számait az AutoWallis, a korábban megjelent sales reportból már tudni lehetett, hogy négy rekordév után újabb erős értékesítési számokkal indította az évet a cég, miután 2023 első negyedévében 86,2, százalékkal 13 800 darabra növelte az értékesített gépjárművek számát a tavalyi év azonos időszakával összehasonlítva. Eközben az EU-s...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés