Előfizetői tartalom

Egymillió forint egy jogsiért? Már ez is benne van a pakliban

Portfolio
Az Autósiskolák Vezetőinek Országos Szövetsége (AVOSZ) elnöke, Papp Endre szerint a B kategóriás jogosítvány megszerzése jelentősen drágult, de az árak emelkedése mögött számos tényező és folyamat húzódik meg. Az árak függenek az egyes régiókban alkalmazott árképzési gyakorlattól, valamint a tanulók óraszükségletétől. Az átlagos költségek nagyon széles, 300 ezer forinttól 1 millió forintig terjedő skálán mozognak - közölte a szakember.

Papp Endre az Indexnek nyilatkozva elmondta, hogy az árak emelkedése nem csak az elmúlt másfél év gazdasági helyzetével magyarázható, hanem hosszabb távú folyamatokra vezethető vissza. A gazdasági válság miatt sokan halasztották a jogosítvány megszerzését, de a gazdasági helyzet javulásával és a korábbi halasztók megjelenésével a kereslet ismét nőtt. Egy másik fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés