Előfizetői tartalom

Kódot ír és a te hangodon szinkrontolmácsol a mesterséges intelligencia - Mit hoz az AI-robbanás a bankszektorban?

A chatGPT megmutatta a világnak, mire képes a mesterséges intelligencia, a Microsoft pedig most azon dolgozik, hogy a vállalati alkalmazásokba, a banki környezetbe is integrálják a professzionális AI-képességeket. Az első tapasztalatok alapján a fejlesztési ciklusok drasztikusan lerövidülhetnek, a nyelvi korlátokat örökre elfelejthetjük, az e-mail folyamok lényegét mesterséges intelligencia foglalja majd össze helyettünk, a prezentációkat pedig AI-asszisztensek állítják össze. Strén Gáborral, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektor ügyféligazgatójával beszélgettünk erről, aki csütörtöki Financial IT konferenciánk előadója lesz.

Financial IT 2023 Hogyan forgatja fel a mesterséges intelligencia a bankszektort? Erről is szó lesz csütörtöki Financial IT konferenciánkon! Információ és jelentkezés A chatGPT megjelenése óta AI-lázban él a világ, hogyan fogja érinteni a mesterséges intelligencia robbanásszerű terjedése a bankszektort?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés