Előfizetői tartalom

Több mint kétszer annyit érhet az AutoWallis a Concorde szerint

Portfolio
Az AutoWallis múlt héten tette közzé első negyedéves számait, amelyeket a Concorde friss elemzésében értékelt. Az erős első negyedéves számokat követően az elemzőház felfelé módosított az idei, valamint a jövő évre vonatkozó várakozásait, és ezzel párhuzamosan megemelte célárát, míg az ajánlása továbbra is vétel a részvényre.

Az AutoWallis továbbra is stabil, az iparági tendenciákat meghaladó növekedési pályán halad - írták. Elemzésében a Concorde kiemelte, hogy az AutoWallis egy részvényre jutó eredménye 11,55 forinton alakult, ami az egy évvel korábbi 4,38 forintos EPS-t, valamint az elemzőház várakozásait is meghaladta. Viszont felhívja a figyelmet az elemzőház a marzsok szűkülésére utaló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés