Előfizetői tartalom

Akár befektetési eszközként is használhatjuk az NFT-t, de még nincsen megfelelően szabályozva

Portfolio
Globális szinten egyre népszerűbb az NFT: ezeket főként a művészeti ágazatok és a játékiparban használják, de akár befektetésként, valamint kommunikációs eszközként is megjelenhet. Fontos kérdés azonban, hogy a szabályozók hogyan állnak majd hozzá ehhez a kérdéshez, de az már biztos, hogy nem zárkóznak el teljesen tőle.

A Portfolio Financial IT konferenciáján Dr. Menyhárd Attila beszélt az NFT-k lehetőségeiről és kihívásairól. Az NFT digitális jel formájában jön létre egy blockchain rendszerben, és egy olyan egyedi, nem másolható, felhasználó által generált képet jelent, amely önállóan, valamint más vagyontárgyakhoz kapcsolva is megjelenhet. A tokenek (zsetonok) fizikai formában elég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés