Előfizetői tartalom

Az AI már ott van a bankokban, a kérdés, mire használják majd

Portfolio
A Portfolio Financial IT 2023 konferenciájának második panelbeszélgetése arról szólt, hogyan vezetik be a bankok a legújabb AI-technológiákat. A szakemberek elmondták: az AI már ott van a bankokban, a használati lehetőségeket pedig megszámolni is nehéz. A beszélgetésben részt vett Fischer Bálint, a Dorsum üzletfejlesztési igazgatója; Galló Csaba Márton, a CIB Bank digitális vezetője; Kada Zsolt, az MBH Bank digitalizációs technológiai vezetője; Strén Gábor, a Microsoft pénzügyi szektorért felelős ügyféligazgatója és Vouszka Péter, az OTP digitális szolgáltatások fejlesztéséért felelős vezetője.

A banki működés szinte minden területén ott lesz az AI Nyitóelőadásában Kórász Tamás, a KPMG partnere arról beszélt, hogyan forgatja fel a mesterséges intelligencia az alapvetően kötött banki üzletmenetet. A KPMG sok kutatást végzett erről, amelyekből kiderült, hogy számos területen fogja segíteni az MI a pénzügyi világot. A bankszektor 2030-ra várhatóan 6 trend forgatja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái