Előfizetői tartalom

Egyre nehezebb felismerni az átveréseket, sikeresebbek a telefonos csalások is

Portfolio
Már arra sem kell időt szánniuk a csalóknak, hogy kifejlesszék a saját módszereiket az átverésekre, ugyanis számos vállalat már kész csomagokat is kínál. A mesterséges intelligencia terjedésével egyre nehezebb lesz felismerni a csalásokat, de jó hír, hogy vannak kezdeményezések a felhasználók tudatosságának növelésére.

A Portfolio Financial IT 2023 konferenciáján Keleti Arthur, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV) elnöke arról beszélt, hogy milyen módszerekkel lehet kivédeni a kibertérből érkező támadásokat. A kiberbiztonsággal kapcsolatban a legnagyobb nehézség az, hogy a veszélyekre mindig oda kell figyelni, minden üzenetet át kell vizsgálni. Eddig volt akkora szerencsénk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés