Előfizetői tartalom

Megvolt a mélypont? Hamarosan beindulhat az ingatlanpiac a Duna House szerint

Portfolio
Az elmúlt negyedévekben érezhető volt a lassulás az ingatlanpiacon, főleg az emelkedő kamatkörnyezet miatt, ami a Duna House eredményeire is hatással volt. A menedzsment szerint azonban ez a jelen negyedév volt a mélypont a tavalyi év közepe óta tartó piaci csökkenésben, innentől a cég javuló tendenciát vár az eredményekben az idei év során - derült ki a vállalat negyedéves gyorsjelentéséből.

Csökkentek a core eredmények A Duna House árbevétele az első negyedévben 143 százalékkal 9,4 milliárd forintra nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest, és a bevétel szerkezete a fellendülő Forest Hill átadások és a csökkenő alaptevékenységi volumenek miatt némileg átalakult. A negyedév alatt folytatódott a Forest Hill projekt lakásainak átadása, amellyel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés