Előfizetői tartalom

Nem lehet becsukni az ajtót a fejlődés előtt, de sok veszélyt rejt az AI

Portfolio
A Portfolio Financial IT 2023 konferenciájának első panelbeszélgetésében a mesterséges intelligencia banki felhasználásának különböző lehetőségei és a legnagyobb kockázatok kapták a főszerepet. Az eszmecserében Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese; Hegedüs Éva, a Gránit Bank vezérigazgatója; Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője; Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője és Vinnai Balázs az MBH Bank elnöki főtanácsadója vettek részt.

Rengeteg lehetőség van a mesterséges intelligenciában Hegedüs Éva, a Gránit Bank vezérigazgatója a bank mögötti digitális üzleti modellről beszélt, amellyel a jelentős hatékonyságnövekedést sikerült elérniük. A digitalizáció nem csak Magyarországon okozott versenyelőnyt, hanem a globális piacon is. Azoknak a bankoknak, amelyek a digitalizációt tűzték a zászlajukra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés