Előfizetői tartalom

Új fejlesztés segíti a rezsiügyintézést - Megérkezett a Navigátor

Portfolio
Elkészítette a Navigátor web alkalmazást az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., amely megkönnyíti és felgyorsítja a felhasználók rezsiügyintézését, tájékozódását, így a lakossági ügyfelek nagyon rövid időn belül javaslatot találnak arra, hogy gáz- és áramügyeiket hol intézhetik el leggyorsabban – közölte a szolgáltató.

A fejlesztés azért született, mert az elmúlt években számos változáson ment keresztül az energiaszolgáltatás struktúrája és működése, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy még most is sokszor szembesülhet azzal az ügyfél, hogy ügyintézése kapcsán akár több céggel is kapcsolatba kell lépjen, és bizonytalan abban, hogy melyikkel hogyan teheti ezt meg. A Navigátor célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés