Előfizetői tartalom

Bemondta a Morgan Stanley, mi fogja megölni a ralit az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A Morgan Stanley stratégái a vállalati profitok esetleges visszaesését várják, ami szerintük le fogja fékezni az amerikai tőzsdék folyamatban lévő raliját. A Morgan Stanley előrejelzése ellentmond a Wall Streeten uralkodó optimistább becsléseknek. A stratégák azonban optimisták a japán, tajvani és dél-koreai részvényekkel kapcsolatban. Emellett a fejlett piaci államkötvények, különösen a hosszú lejáratú amerikai állampapírok, valamint a dollár felülsúlyozását javasolják.

A Morgan Stanley stratégái szerint az S&P 500 egy részvényre jutó eredménye idén várhatóan 16 százalékkal csökken. Ez a Wall Street-i várakozások közül az egyik legpesszimistább - írja a Bloomberg -, a Goldman Sachs például szerény növekedést vár az idei évre. A Morgan Stanley elemzői egy vasárnap közzétett elemzésükben ezt írták: Úgy gondoljuk, hogy az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés