Előfizetői tartalom

Jelentős átalakítások, és új vezetők a Glosternél

Portfolio
Jelentős szerkezeti átalakulásról döntött Szekeres Viktor, a Gloster igazgatóságának elnöke, 2023. június 1-i hatállyal a társaság ugyanis az eddigi 5 helyett 3 nagyobb (rendszerintegráció, cloud, nemzetközi szoftverfejlesztés) üzletággal folytatja működését. Ezzel a lépéssel közös irányítás alá kerülnek a Gloster szorosan illeszkedő tevékenységei, tovább javítva hatékony működésüket - áll a BÉT honlapján közzétett közleményben.

A társaság célja a belső átszervezéssel egy hatékonyabb struktúra kialakítása, amellyel nagyobb fókuszt kapnak a kiemelt területek és ez tovább növeli a cégcsoport eredményességét és támogatja a Glostert 2025-ös stratégiájának megvalósításában - írták. 2022-ben a szoftverfejlesztés volt a társaság növekedési motorja: ez a tevékenység a teljes árbevétel több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés