Előfizetői tartalom

Lecsapott a felügyelet a kriptotőzsdékre, de a neves tech guru csak még jobban bevásárolt

Portfolio
A hét elején az amerikai tőzsdefelügyelet keményen nekiment a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének számító Binancenek, és a legnagyobb amerikai kriptotőzsdének számító Coinbase-nek. Utóbbinak a részvényeit tőzsdén jegyzik, és az árfolyam beszakadt a hírt követően, hogy az SEC pereli a Coinbase-t. Azonban nem mindenkit tántorított el a peres ügy, a neves tech befektető, Cathie Wood az esés közepette belevett a papírba - írja a Yahoo Finance.

Wood alapja, az ARK Innovation ETF kedden több mint 400 000 Coinbase-részvényt vásárolt, ami mintegy 21,3 millió dollárt (7,3 milliárd forint) ér a tegnapi záróárfolyamon számolva. Szerdán a Coinbase árfolyama több mint 3 százalékot emelkedett, miután a megelőző napon mintegy 16 százalékot zuhant. Wood régóta támogatja a kriptoeszközöket, és az Ark Invest az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés