Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetbe kerültek a magyar vállalatok, és ez az innovációs kedvben is meglátszik

Portfolio
A digitalizáció tartja szinten a hazai vállalatok innovációs tevékenységét. Új termékek szolgáltatások bevezetésével kivárnak a vállalatok, inkább saját háttérfolyamataikat igyekeznek hatékonyabbá tenné. Ez mutatja a K&H innovációs indexe, amely ezúttal, a 2023 első félévében az előző időszakkal megegyező szinten marad.

Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője elmondta, hogy Magyarország globális viszonylatban a „feltörekvő innovátorok” kategória tetején helyezkedik el, viszont vannak olyan területek, ahol jelentős az elmaradásunk. A fejlődés tetten érhető infrastrukturális beruházásokban (pl.: mobilnet), de abban, hogy ezt üzleti szempontból mennyire tudják kihasználni a cégek, még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés