Előfizetői tartalom

Megtörtént a részvényfelaprózás az UBM-nél

Portfolio
Az UBM Holding közgyűlése április 5-én a vállalat törzsrészvényeinek 1:20 arányú felosztásáról döntött, a részvényfelaprózás pedig mai értéknappal meg is történt. A részvényesek azért döntöttek a tranzakció mellett, mert a vállalat a következő egy évben jelentősen bővítené a tulajdonosi körébe tartozó intézményi és magánbefektetők körét.

Az UBM Holding 2023. április 5-én megtartott közgyűlése a törzsrészvények névértékének 1:20 arányú felosztásáról döntött. A részvények névértéke a korábbi 100 forintról 5 forintra változott, az UBM tőzsdére bevezetett értékpapírjainak mennyisége 1 185 185 darab részvényről 23 703 700 darab részvényre növekedett. Az UBM-részvények tőzsdei forgalmának (likviditásának)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés