Előfizetői tartalom

Véleményt mondott a Concorde a Wizz Airről

MTI
Múlt héten tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését a Wizz Air, erre való tekintettel a Concorde finomhangolta modelljét. Az elemzőház meglátása szerint a kilátások változatlanok maradtak, de az alacsonyabb olajáraknak köszönhetően a Concorde felülvizsgálta ajánlását, eladásról csökkentésre változtatva azt, a célárát pedig felemelte.

Az elemzőház szerint az előfoglalások alapján brutálisnak ígérkező nyári időszak, valamint az emelkedő jegyárak miatt kialakult túlzásba vitt lelkesedés elillanásának jeleit figyelhettük meg az árfolyamban az elmúlt hetekben. A légiipari részvények számára szezonálisan gyenge időszakban vagyunk, ráadásul az európai infrastruktúra problémák (légiirányítás, reptéri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés