Előfizetői tartalom

Remekelnek az amerikai tőzsdék a tegnapi bejelentés után

Portfolio
A nagy jegybankok kamatdöntéseit emésztik ma a piacok, szerda este a Fed, ma délután pedig az EKB tette közzé döntését. Az európai tőzsdéken jellemzően negatív hangulat uralkodott, a tegnapi történelmi csúcs után lefordult a DAX index és délután a magyar piac is lefelé vette az irányt annak ellenére, hogy a délelőtt folyamán még tartotta magát a BUX. Az amerikai tőzsdéken azonban jobb hangulatban zajlik a kereskedés - a befektetők azt kezdhették el árazni, hogy a Federal Reserve közel lehet a kamatemelések végéhez, miután a központi bank tegnap 10 egymást követő emelést követően szüneteltette korábbi politikáját.

2023. június 15. 22:01 Megosztás Tavaly december óta nem látott szinten zárt a Dow A nap végéig kitartott a kiváló hangulat az amerikai tőzsdéken elsősorban a tegnapi kamatdöntés következtében, a maga 1,3 százalékos emelkedésével tavaly december...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés