Előfizetői tartalom

Nyaralni mész? Ezen nem érdemes spórolni

Portfolio
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) adatai szerint az év első öt hónapjában megkötött online utasbiztosítások díja naponta és személyenként 665 forint volt, ami mindössze 7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi 620 forintos szintet. A kedvező díjszint ellenére a kiutazók több mint harmada továbbra sem gondoskodik megfelelő utasbiztosításról, noha erre a védelemre annak is szüksége lehet, aki rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, illetve bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítással.

Korábban mi is összehasonlítottuk az Európai Egészségbiztosítási Kártyát és az utasbiztosításokat, az erről szóló cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 12. Baj lehet belőle a nyaraláson, ha nem tudod, mi a különbség az egészségbiztosítási kártya és az utasbiztosítás között Az iskolai vakáció kezdetét követően ismét százezrek kelnek útra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés