Előfizetői tartalom

Az önvezető autók terén hoznak áttörést a BME spinoffjai

Portfolio
Karokon átívelő egyetemi ökoszisztémát hoz létre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amely az intézmény széleskörű kutatási tevékenységére épül. A BME a hazai egyetemek közül nemcsak a Horizon Europe pályázatok elnyerésében kiemelkedő, de kiemelten foglalkozik inkubátor tevékenységgel is. Az egyetem legújabb spinoffjai az önvezető járművek tesztelésében és szoftveres irányításában hozhatnak áttörést.

Zöld átállás, új generációs megoldások, egészségügyi technológiák, katasztrófaálló épített infrastruktúrák, korszerű járműtechnológiai megoldások szerepeltek a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) által idén is megrendezett kétnapos Innovációs Nap és II. Kompetenciavásáron. Czigány Tibor, a Budapesti Műszaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés