Előfizetői tartalom

Egymilliárd dollárra pereli a Nissant Carlos Ghosn

Portfolio
Carlos Ghosn, a Renault és a Nissan volt vezetője egy igazságügyi forrás szerint egymilliárd dolláros pert indított a Nissan ellen Libanonban. A bírósági tárgyalásra szeptember 18-án kerül sor. Ghosnt 2018 végén tartóztatták le Japánban, és pénzügyi visszaéléssel vádolták meg, amit ő tagadott, azt állítva, hogy őrizetbe vétele a Nissan vezetőinek összeesküvésének része volt, hogy megakadályozzák a fúziót, írja a Reuters.

Június 20-án Carlos Ghosn egymilliárd dolláros pert indított Libanonban a Nissan ellen egy igazságügyi forrás szerint. A bírósági tárgyalást szeptember 18-ra tűzték ki. Ghosnt 2018 végén tartóztatták le Japánban pénzügyi visszaélések vádjával, amit tagadott. Azt állította, hogy őrizetbe vétele a Nissan vezetőinek összeesküvésének része volt, hogy megakadályozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés