FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Gazdasági adatok tekintetében egy brit inflációs adat érkezett ma - az elemzők által vártnál valamivel magasabban alakult ez a mutató, a csalódást keltő adat a nap elején rányomta a bélyegét az európai kereskedési hangulatra. Ezt követően Jerome Powell, a Federal Reserve elnöke megerősítette azokat a piaci várakozásokat, hogy újabb kamatemelések várhatók, amíg nem történik nagyobb előrelépés az infláció letörésében. Mindez egy héttel azután történt, hogy az amerikai jegybank több mint egy év után először döntött úgy, hogy nem emeli a kamatlábakat - a jegybank vezetője most tehát jelezte, hogy a lépés valószínűleg csak egy rövid szünet volt, nem pedig annak jele, hogy a Fed befejezte volna a kamatemeléseket. A beszéd után lefordultak az amerikai tőzsdék, és mínuszban is zártak.

2023. június 21. 22:08 Megosztás Mínuszos lett a zárás is Nem tudták ledolgozni a visszaesést a piacok, a zárás is mínuszosra sikerült. A Dow Jones úszta meg legolcsóbban, ez az index mindössze 0,3%-ot esett. A Nasdaq -1,2%-ot esett vissza, az S&P...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés