Előfizetői tartalom

Tőzsdére lépett a Budapesti Értéktőzsde, elindult a kereskedés

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde ma belépett a BÉT Standard kategóriájába, elindult a kereskedés a részvényekkel. A bevezetést a megszokott csengetés mellett ünnepélyes ceremónia kísérte a BÉT székházában. A tőzsdei megjelenés, amellett, hogy támogatja a tulajdonosi célokat és a tőzsde nemzetközi törekvéseit, példaként is szolgál, amellyel a BÉT célja a nyilvános működés előnyeinek népszerűsítése a hazai középvállalatok körében.

Megvolt a csengetés A nyilvános piacra lépést a BÉT székházában kereskedésindító csengetés kísérte. Az eseményen beszédet tartott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Varga Mihály, pénzügyminiszter, Patai Mihály, az MNB alelnöke és a BÉT elnöke, valamint Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója. Matolcsy György megemlékezett arról, hogy milyen motivációk álltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés