Előfizetői tartalom

Gyengén indult a hét az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Felemás hangulat volt ma jellemző az európai piacokra, a magyar tőzsde rosszul teljesített a mezőnyben. Az USA-ban közben hamar elfogyott a kezdeti lendület, főleg a technológiai részvények teljesítettek gyengén. Ami a hétvégi orosz események részvénypiaci hangulatra gyakorolt hatását illeti: a nehézfegyverzetű orosz zsoldosok hirtelen visszavonulása Moszkvából enyhítette a feszültséget és csökkentette a Vlagyimir Putyin elnök hatalmát fenyegető veszélyt, ez pedig vegyes reakciókat váltott ki a az elemzők körében - jelenleg az a fő irány látszik kirajzolódni, hogy az orosz vezetés körüli bizonytalanság miatt a befektetők a biztonságos menedékek felé menekülnek, és óvatosak maradhatnak az elkövetkező napokban.

2023. június 26. 22:00 Megosztás Gyengén indult a hét az USA-ban Nagyrészt eséssel zárták a hét első kereskedési napját az amerikai tőzsdék, egyedül a Dow stagnált, vagyis a múlt pénteki záróértékétől mindössze néhány pontra zárt, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés