Előfizetői tartalom

Lendületet vettek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Gyengén indították tegnap a hetet a tőzsdék, az európai és az amerikai piacok is estek, miután a hétvégi oroszországi eseményekkel kapcsolatos feszültség, valamint a kamatemelési várakozások rányomták a bélyegüket a piaci hangulatra. Ezt követően az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, bár a hongkongi és a sanghaji tőzsde kifejezetten jól teljesített. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt az elmúlt kereskedési napok gyengesége után felpattantak a vezető indexek a nap elején, azonban a nyitástól távolodva elkezdték visszaadni a kezdeti emelkedést. Ezzel szemben az amerikai tőzsdéken mérsékelt, de erősödő optimizmus látszott a keddi kereskedésben.

2023. június 27. 22:05 Megosztás Itt a vége Véget ért a kereskedés az amerikai tőzsdéken is. A technológiai részvények felülteljesítése mellett a vezető indexek napon belüli csúcsuk közelében zártak, a Dow 0,63%-os, az S&P 500 1,15%-os, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés