Előfizetői tartalom

Fenntarthatóvá kell alakítani a rendszereinket - Elismerést kapnak a legelkötelezettebb vállalatok

Portfolio
A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözze a szereplőket. A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) meghirdette a Fenntartható jövőért díjakat, amelyek azokra a területekre összpontosítanak, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.

A világ jobbá tételéhez most egyedülálló lehetőség áll rendelkezésünkre, de csak rövid ideig van alkalmunk cselekedni, átalakítani vállalatainkat és társadalmainkat. A fenntarthatósági folyamatok felgyorsítását, a rendszerszintű változások elindítását célzó vállalatvezetői gyors, hiteles és példamutató fellépésék, innovatív intézkedések, a bevezetett kreatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés