Előfizetői tartalom

Újraélesztenék a tavaly csődbe ment kriptotőzsdét

Portfolio
A csődbe ment FTX kriptocég John Ray vezérigazgató szerint erőfeszítéseket tesz a nemzetközi tőzsde zászlóshajójának újraélesztésére. A vállalat jelenleg tárgyalásokat folytat potenciális befektetőkkel az FTX.com tőzsde újraindításának támogatásáról különböző struktúrákon keresztül, beleértve egy közös vállalatot is, írja a Reuters.

A csődbe ment kriptocég, az FTX a hírek szerint lépéseket tesz a nemzetközi kriptotőzsdéjének feltámasztására. Ezt az információt a cég vezérigazgatója, John Ray hozta nyilvánosságra a Wall Street Journal beszámolója szerint. Ray kijelentette, hogy az FTX megkezdte az FTX.com tőzsde felélesztését. A kriptocég tárgyalásokat folytat a befektetőkkel az FTX.com tőzsde esetleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés