Előfizetői tartalom

A végéig kitartott a lendület az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Határozott irány nélkül mozogtak az elmúlt napokban a világ tőzsdéi, és ez a mai nap folyamán is nagyrészt így volt, az európai piacokon csak vegyes mozgásokat láttunk. Ezzel együtt a magyar tőzsde is csak kis pluszban zárt, az elmúlt napok legizgalmasabb hazai részvényét, az Opust pedig megütötték a napok óta tartó rali után. Az USA-ban ehhez képest pozitív hangulat látszott a tőzsdéken, a vezető indexek nagyrészt feljebb kerültek, egyedül a Nasdaq zárt eséssel.

2023. június 29. 22:03 Megosztás Csak a Nasdaq zárt mínuszban A zárásig nagyrészt kitartott az amerikai tőzsdék lendülete, a Dow 0,8 százalékos pluszban zárt, míg az S&P 500 0,5 százalékkal került feljebb, a Nasdaq viszont 0,2 százalékot esett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés