FONTOS Jaksity György: A pénz romlott természete
 
Előfizetői tartalom

Kiderült: 250 ezer magyarnak ütheti a markát idén többszázezres pluszjuttatás

Portfolio
A kormány korábban arról döntött, hogy idén egy extra lehetőségként egyszeri 200 ezer forintot fizethetnek a SZÉP-kártyákra a munkáltatók, az így kedvezményes adózási feltételekkel adható jövedelmet pedig - átmeneti jelleggel - akár hideg élelmiszerre is költhetik a munkavállalók. A 24.hu becslése szerint 250 ezer munkavállaló kaphat ezáltal extra juttatást.

A kormány döntése értelmében 2023. augusztus 1. és 2023. december 31. között a munkáltatók a jelenlegi kereten felül a Széchenyi Pihenő Kártyára egyszeri legfeljebb 200 ezer forintos összeget utalhatnak, amely béren kívüli juttatásnak minősül. A kormány arról is döntést hozott, hogy átmeneti jelleggel 2023. augusztus 1. és 2023. december 31. között a SZÉP-kártyákon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés