Előfizetői tartalom

Romokban hever a magyar biztosítási szektor, 12 pontból álló tervet eszelt ki a Hungarikum Alkusz

Portfolio
Az utolsók között kullog Magyarország a biztosítási penetráció terén, ráadásul a szektor gerincének számító életbiztosítások helyett a régióban a nem-életbiztosítások kerültek előtérbe. A Hungarikum Alkusz Cégcsoport első sajtóeseményén szó volt többek között a hazai és nemzetközi biztosítási piac teljesítményéről, valamint arról is, hogy szeptemberben elindul a csoport online biztosításközvetítő divíziója, a HUNRisk.hu. A szektor problémáinak megoldására a vállalat egy 12 pontból álló stratégiai tervet küldött a Magyar Nemzeti Bank, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Magyar Biztosítók Szövetsége számára. Keszthelyi Erik, elnök-vezérigazgató letarolná a piacot. Online terméke 5 éven belül piacvezető lenne, 2025-ig cégcsoportja duplázná az árbevételét. A 12 pontja támogatja a penetrációbővítést, szeptembertől egyetemi képzésen oktatná a jövő biztosításközvetítőit. A társaságcsoport külföldre is terjeszkedne, a célpont Nyugat-Európa és a Balkán.

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport hétfői sajtóeseményének nyitóbeszédét Keszthelyi Erik elnök-vezérigazgató tartotta meg. A vezér kiemelte, hogy mint biztosításközvetítő vállalat, egy olyan piacot szeretnének létrehozni, amelyhez a fiatalok és idősebbek is szívesen fordulnak, ezt pedig csak közösen lehet megtenni. A sajtóesemény célja, hogy teljesen megreformálja a biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés