FONTOS Hatalmas meglepetés érkezett a magyar gazdaságból
 
Előfizetői tartalom

Az Unisys és a KÉSZ Csoport is kiadta a legfrissebb fenntarthatósági jelentését

Portfolio
2024-2025-től már minden nagyvállalatnak - amelyeknek az árbevétele, mérlegfőösszege, illetve a munkavállalói létszáma eléri a jogszabályban meghatározott számokat - kötelező lesz a fenntarthatósági jelentés készítése a fenntarthatósággal kapcsolatos vállalati jelentéstételről szóló irányelv (Corporate Sustainability Reporting Directive, CSRD) alapján. Vannak hazai nagyválallatok, amelyek már évekre visszamenőleg készítenek jelentést, illetve egyre több olyannal is találkozni, akik még 2024 előtt, az idei évben is beszámolnak a nem pénzügyi eredményeikről. A Magyarországon mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys, illetve a KÉSZ Csoport is közzétette a 2022-es évre vonatkozó fenntarthatósági jelentését.

91 tonnányi újrahasznosított elektronikai hulladék – Így teljesített a Unisys A Magyarországon mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys közzétette a vállalat 2022-es fenntarthatósági jelentését, amely bemutatja a vállalat elmúlt évben elért eredményeit az ESG célok megvalósítása terén. A Unisys 2022-ben új klímavédelmi célrendszert dolgozott ki annak érdekében, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés