Előfizetői tartalom

Még olcsón megúszta a mai napot a magyar tőzsde

Portfolio
Alaposan elromlott ma a hangulat a tőzsdéken, az USA-ban most 1-1,5 százalékos mínuszban vannak a vezető index, míg Európában 2-3 százalékos esést látunk. Ehhez képest a magyar tőzsde még relatíve jól tartotta magát, bár a BUX-ot sem kerülte el a rossz nemzetközi hangulat, így 0,9 százalékos mínuszban zárt a hazai részvényindex.

Ma a BUX-index 0,9 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg az 50 és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát közép- és hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, azonban a 20 napos mozgóátlaga alá került az index, ami a rövidtávú eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés