Előfizetői tartalom

Elindult a kereskedés a Civita részvényeivel a BÉT-en

Portfolio
Újabb kibocsátóval bővült a Budapesti Értéktőzsde szabályozott piaca: a közel 30 éves múltra visszatekintő élelmiszeripari társaság, a Civita Group elsődleges nyilvános kibocsátás (IPO) keretében közel fél milliárd forint értékben vont be tőkét, egyúttal bevezette részvényeit a BÉT Standard kategóriájába. A tőzsdei kereskedés elindítását ünnepélyes csengetéssel üdvözölték a felek a BÉT székházában. A társaság tőzsdére vezető útját több, a Tőzsde középvállalati szolgáltatáspalettájának részét képező kezdeményezés szegélyezte, a BÉT50 kiadványtól kezdve, az ELITE Programig.

Újabb társasággal bővült az immár 21 kibocsátót számláló Standard kategória: a Civita Group nyilvános piacra lépését kereskedésindító csengetés jelezte a Budapesti Értéktőzsdén, amelyen Vaszkó Gábor, a Civita Group igazgatóságának elnöke, valamint Nagy Péter Gábor, a BÉT igazgatója is részt vett. Az ünnepélyes keretek között zajló csengetésen jelen volt a Civita...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés